Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag    Van Beem & Van Haagen

    Van Beem & Van Haagen is gespecialiseerd in advies, ontwikkeling, productie en installatie van bewegwijzering, gebouwidentificatie, decoratie en displays; zowel verlicht als onverlicht. Zij vormen hierbij de onmisbare schakel tussen ontwerpers, architecten en opdrachtgevers.

    De opdrachtgevers zijn grote ondernemingen, musea, financiële dienstverleners en diverse winkelcentra, maar ook gemeentelijke en rijks-overheidsinstanties. Denk hierbij aan Heineken, Schiphol, KLM, ING en GVB Amsterdam en belangrijke musea zoals Het Scheepvaartmuseum, Kröller Müller en het Museumkwartier. Voor meer informatie: www.vbenvh.nl

    In eigen beheer werd ook Het Ultieme Stemhokje ® ontwikkeld, waarvan er inmiddels meer dan 35.000 stuks geproduceerd en geleverd zijn in Nederland, 10 andere Europese landen, Nieuw-Caledonië en Aruba. Soci-Com is gevraagd om de assemblage van zowel de bewegwijzeringstandaard als de officiële stembus te verzorgen. Deze worden geplaatst in vele stembureaus in Nederland.

    “Van Beem & Van Haagen heeft sociaal verantwoord ondernemen al meer dan 10 jaar hoog in het vaandel staan. Met name op het gebied van assemblage en klein-montage werken wij graag samen met sociale bedrijven. Met Soci-Com hebben wij een betrouwbare en flexibele partner gevonden waarmee wij sociaal en commercieel ondernemerschap prima kunnen combineren.”