Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Over Soci-Com

  De arbeidsmarkt in Nederland is een goed georganiseerd systeem, een geoliede machine voor de meeste werknemers. Maar mensen die niet goed in de standaard mal passen, mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, ondervinden toch problemen. Deze mensen verdienen een nieuwe kans om toch mee te doen. De overheid biedt interessante subsidies om deze mensen aan het werk te krijgen.

  Ondernemen vanuit het hart
  
Mede geïnspireerd door ervaringen in ons persoonlijke leven zagen wij in deze doelgroep een kans: “Wat als wij erin slagen deze mensen geschikt te maken voor een volwaardige baan? Winst voor iedereen!” Zo ontstond Soci-Com. Een onderneming met een hart voor buitenbeentjes, die mensen meerwaarde geeft. Voor zichzelf én voor werkgevers die er vrolijk van worden als ze op een winstgevende manier sociaal verantwoord kunnen ondernemen.

  Hoe werken wij?

  Soci-Com is een sociale onderneming die zich inzet voor de samenleving door mensen die een zetje in de rug nodig hebben te helpen aan betaald werk. Wij bieden zeer afwisselend werk in de vorm van het monteren van kunststof onderdelen, het assembleren van verwarmingssystemen en het solderen van ledverlichting.

  Onze medewerkers staan centraal. Wij bieden hen de begeleiding en ondersteuning van twee jobcoaches, en hebben een positieve en behulpzame werkomgeving waarin we bijzondere talenten stimuleren. Bij Soci-Com doen we aan open hiring, waarbij diploma's en eerdere werkervaring niet van belang zijn.

  Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van productiewerkzaamheden. Wij leveren hoogwaardige producten en streven er continu naar om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Wij hebben een sociale missie en dragen bij aan een beter en inclusiever werkklimaat. Dat is iets waar onze opdrachtgevers trots op zijn!

  Wat wil Soci-Com?

  Het is onze missie om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben aan een baan te helpen. Wij streven naar duurzame maatschappelijke winst op basis van financieel rendement.

  Lees meer over onze missie, kernwaarden en doelstelling

   

  Certificaten en lidmaatschap

  Prestatieladder Sociaal Ondernemen

  Erkend leerbedrijf

  De Normaalste Zaak

  Social Enterprise

  VCA

  NEN 4000

  MVO Westfriesland

  NBBU

  MKB Nederland Amsterdam