Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Flexpool

  Bent u op zoek naar extra handjes bij een klus? Tijdelijk extra mensen om een project af te ronden of een klus te klaren? Soci-Com heeft altijd werknemers beschikbaar! Zo kunnen uw vakmensen zich volledig richten op het uitoefenen van hun vak.

  Heeft u hulp nodig bij:

  • Productie- of assemblagewerk
  • Laden en lossen van container en vrachtwagen
  • Inpakwerkzaamheden
  • Of noem maar op?

  We denken graag mee in oplossingen.

  De voordelen van Soci-Com:

  ✓ Altijd werknemers die beschikbaar zijn
  ✓ Vast aantrekkelijk tarief per persoon
  ✓ Bij herhaling vaste mensen op de klus
  ✓ Afrekening per volledig uur
  ✓ Minimale afname 1 uur

  Meer weten over Soci-Com Flexpool?

  Neem contact op met Rob Kooiman via 06 8151 8062 of rob@soci-com.nl.

   

  Wat andere klanten zeggen:

  Pipelife: “Soci-Com heeft de wil, de middelen en mogelijkheden om met ons mee te denken en groeien. Onze assemblagewerk uitbesteden aan lagelonenlanden is niet eens een optie. We moeten een partner hebben die snel kan handelen en reageren. Soci-Com is inschikkelijk en dynamisch.”

  Comicro: “Als zelfstandig laboratorium willen we graag sociaal verantwoord werken. Het vouwen, vullen en verpakken van de kant en klare afnamesetjes past precies in het beleid van Soci-Com. Dit voor ons nieuwe project vraagt om flexibiliteit en snelle service en dat biedt Soci-Com. Daarnaast denken ze actief met ons mee. Soci-Com is hierin de ideale partner.”

  Van Beem & Van Haagen: “Met Soci-Com hebben wij een betrouwbare en flexibele partner gevonden waarmee wij sociaal en commercieel ondernemerschap prima kunnen combineren.”

  Barcol Air b.v.: In Soci-Com hebben we een goede partner gevonden om specifieke luchtverdeelapparatuur, zoals Plafondinductie-units, van halffabricaat tot een volledig product samen te bouwen. Goede communicatie, kwaliteit van de geassembleerde producten en een stipte levering zijn factoren die bijdragen aan onze keuze voor Soci-Com.

  Lumission: “We zochten naar een partner die snel en flexibel is en constante kwaliteit kan leveren. Soci-Com voldoet prima aan deze eisen en bijkomend voordeel is dat men goed meedenkt.”

  Ventisit: “We hadden vakmensen nodig. Mensen die willen leren om onze producten te maken. Die flexibel kunnen zijn, ‘custom made’ kussens kunnen maken op verzoek, maar ook grotere producties aankunnen. Ik kan Soci-Com nu bellen, ze een paar tekeningen sturen en zij maken de kussens dan op maat. Ik kan altijd ‘ja’ verkopen aan mijn klanten. Soci-Com geeft ons de gelegenheid om te kunnen groeien.”