Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Barcol-Air BV

  Barcol-Air BV maakt onderdeel uit van HC Groep. In de luchttechniek is HC Groep in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche en iedereen die daar mee te maken heeft. Barcol-Air BV heeft twee werkmaatschappijen: Barcol-Air Luchtverdeeltechniek en HC RT Regeltechniek.

  Barcol-Air beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van een optimaal thermisch binnenklimaat voor het creëren van een werkomgeving waarin mensen met plezier werken en zodoende maximaal kunnen presteren. Ze leveren hiertoe een uitgebreide serie van kwalitatief hoogstaande luchtverdeelcomponenten en naregelsystemen.

  Naast het optimaliseren van bestaande producten worden nieuwe producten ontwikkeld in eigen beheer of in samenwerking met klanten voor specifieke projectoplossingen. De testfaciliteiten, zoals de eigen geluid- en klimaatkamer en een LUKA-testopstelling, spelen hierbij een belangrijke rol.

  In de assemblage-afdeling van Barcol-Air worden luchtverdeelcomponenten en regeltechnische apparatuur samengebouwd, bekabeld en voorzien van de benodigde software.

  In Soci-Com hebben we een goede partner gevonden om specifieke luchtverdeelapparatuur, zoals Plafondinductie-units, van halffabricaat tot een volledig product samen te bouwen. Goede communicatie, kwaliteit van de geassembleerde producten en een stipte levering zijn factoren die bijdragen aan onze keuze voor Soci-Com.