Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Werk voor iedereen

  Zoek jij werk maar kom je nergens aan de bak? Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren op de arbeidsmarkt. Ex-­verslaafden, mensen met een burnout of een verstandelijke beperking… Soci­-Com heeft gegarandeerd werk voor iedereen.

  Wij maken werk van jou

  Het geheim van Soci­-Com? Wij bieden je een bijzondere mix van begeleiding en werken waarmee we je klaarstomen voor de juiste baan.  Ons doel: gegarandeerd werk voor jou!

  Meld je vandaag nog aan!

  Solliciteren

  Het geheim van Soci-Com

  Onze jobcoaches helpen je stap voor stap naar een betaalde baan.

   

  • Je start bij Soci-Com
  • Kennismaking en start
  • Je hebt bewezen dat je wilt werken
  • Opleiding, training en werk
  • Je behaalt je diploma
  • Stage bij een werkgever
  • Je bent klaar voor een baan
  • Een baan en/of een MBO-opleiding
  • Gegarandeerd werk!
  Rob Kooiman Soci-Com

  Kennismaking en start

  Na je aanmelding via het formulier hierboven maken we een afspraak om samen te kijken wat jouw sterke punten zijn. Jij vertelt wat je wilt bereiken en overtuigt ons van je motivatie om er écht voor te gaan. In de eerste periode (één tot drie maanden) willen we vooral zien wat we aan je hebben. Je bewijst in de praktijk jouw motivatie en draait volgens een vast rooster mee in het team. Intussen behoud je gewoon je uitkering.

  Opleiding, training en werk

  Als je hebt bewezen dat je de routine van een baan aan kunt, gaan we verder in je investeren met opleiding en training. Je kunt allerlei diploma's halen, zodat je steeds waardevoller wordt voor de arbeidsmarkt. Aan het einde van deze fase krijg je de beloning voor al je harde werk en je studie: een officieel diploma of certificaat als hard bewijs van jouw waarde voor een werkgever.

  Stage bij een werkgever

  Tot nu toe heb je vooral bij ons intern en met begeleiding gewerkt. Nu is het moment gekomen om in de praktijk bij een werkgever aan de slag te gaan. Een goede manier om eerst eens kennis te maken en de nodige vaardigheden op te doen is met een stage. Wij begeleiden je daarin, samen met een mentor bij de werkgever.

  Een baan en/of een MBO-opleiding

  De laatste fase is je definitieve plaatsing bij een externe werkgever. Of, als je dat wilt en kunt, een MBO 1 opleiding. Ook is het vaak mogelijk om een baan met een opleiding te combineren. Hoe dan ook ben je in deze fase officieel af van het stempel 'Afstand tot de arbeidsmarkt', want je hebt gewoon een baan! Start nu meteen via het formulier hierboven!