Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraagIk bied werk

Soci-Com is een bijzonder werkbedrijf met naast in-house productiefaciliteiten ook reguliere uitzendkrachten plus een speciaal contingent door ons opgeleide en gecoachte mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.
Neem contact op

Kansen voor ondernemers

Kwalitatief goede productie door gegarandeerd goede medewerkers

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Productie uitbesteden

Wij leveren kwaliteit

Steeds meer werkgevers in de technische sector ontdekken de kracht van Soci-Com. Wij bieden niet alleen door ons getrainde arbeidskrachten, maar werken met klanten samen aan het opzetten van een professioneel productieteam. Bij ons in onze eigen productieruimten, of zelfs bij de klant in het bedrijf.

Lees meer over het uitbesteden van de productie

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Vind goede medewerkers

Wij staan voor u klaar

Soci-Com heeft uitzendkrachten in dienst voor vervulling van uiteenlopende vacatures. Zorgvuldig gescreend, niet alleen op vakinhoudelijke expertise maar ook op sociale vaardigheid en motivatie. En wij hebben daar – zeker gezien onze wat meer complexe doelgroepen – verstand van. Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, neem dan vooral contact op.

Bekijk onze kandidaten

Waarom Soci-Com

Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier van toegevoegde waarde kan zijn op de arbeidsmarkt.  Door talenten te begeleiden naar een baan die bij ze past, werken wij aan een betere maatschappij en succesvolle organisaties. Maar vooral aan gelukkigere mensen.

Ontdek waarom Soci-Com werkt