Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Ik bied werk

  Soci-Com is een bijzonder werkbedrijf met naast in-house productiefaciliteiten ook reguliere uitzendkrachten plus een speciaal contingent door ons opgeleide en gecoachte mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.
  Neem contact op

  Kansen voor ondernemers

  Kwalitatief goede productie door gegarandeerd goede medewerkers

  Waarom zou je als bedrijf werk uitbesteden aan Soci-Com?

  Productie uitbesteden

  Wij leveren kwaliteit

  Steeds meer werkgevers in de technische sector ontdekken de kracht van Soci-Com. Wij bieden niet alleen door ons getrainde arbeidskrachten, maar werken met klanten samen aan het opzetten van een professioneel productieteam. Bij ons in onze eigen productieruimten, of zelfs bij de klant in het bedrijf.

  Lees meer over het uitbesteden van de productie

  Socicom 25b

  Vind goede medewerkers

  Wij staan voor u klaar

  Soci-Com heeft uitzendkrachten in dienst voor vervulling van uiteenlopende vacatures. Zorgvuldig gescreend, niet alleen op vakinhoudelijke expertise maar ook op sociale vaardigheid en motivatie. En wij hebben daar – zeker gezien onze wat meer complexe doelgroepen – verstand van. Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, neem dan vooral contact op.

  Bekijk onze kandidaten

  Waarom Soci-Com

  Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier van toegevoegde waarde kan zijn op de arbeidsmarkt.  Door talenten te begeleiden naar een baan die bij ze past, werken wij aan een betere maatschappij en succesvolle organisaties. Maar vooral aan gelukkigere mensen.

  Ontdek waarom Soci-Com werkt