Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag    Comicro

    ComicroBV is voortgekomen uit de fusie van de afdelingen medische microbiologie van het Dijklander Ziekenhuis en het Zaans Medisch Centrum. Sinds 2014 zijn zij een zelfstandige organisatie en hebben ze een centraal laboratorium in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn.

    Comicro staat voor optimale dienstverlening op het gebied van Medische Microbiologie. Medische Microbiologie is een specialisme dat zich kenmerkt door het uitvoeren van laboratoriumdiagnostiek, het behandelen van aandoeningen én de preventie van infecties veroorzaakt door micro-organismen (bacteriën, virussen, parasieten en schimmels). De onderzoeken dragen bij aan het stellen van de juiste diagnose en dienen als controle van het genezingsproces tijdens de behandeling.

    Afnamematerialen zijn de belangrijkste producten die gebruikt worden door hun klanten. Deze worden aangeboden in kant en klare doosjes. Voor het vullen van deze doosjes zijn ze door een tip in contact gekomen met Soci-Com.

    “Als zelfstandig laboratorium willen we graag sociaal verantwoord werken. Het vouwen, vullen en verpakken van de kant en klare afnamesetjes past precies in het beleid van Soci-Com. Dit voor ons nieuwe project vraagt om flexibiliteit en snelle service en dat biedt Soci-Com. Daarnaast denken ze actief met ons mee. Soci-Com is hierin de ideale partner.”