Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Wajong

  Haal het maximale uit uw organisatie met gegarandeerd goed personeel van Soci-Com. Onze mensen hebben zich bewezen en leveren een gegarandeerde bijdrage tegen een aantrekkelijke prijs.

  Maak een afspraak

  Vraag een vrijblijvend gesprek aan   Verder

   Wajong

   Wajong of ‘Afstand tot de Arbeidsmarkt’

   Als gevolg van een handicap, een Wajong-uitkering of een ander probleem… als je eenmaal het stempel ‘Afstand tot de Arbeidsmarkt’ hebt, lijkt het wel of die afstand steeds groter wordt. Het is onze missie om die negatieve spiraal te doorbreken. Niet uit liefdadigheid, maar gewoon door jou te helpen je problemen te overwinnen, je capaciteiten te stimuleren en je winstgevend in te zetten in onze eigen bedrijven en die van onze klanten. Onze praktijk bewijst dat het kan!

   Eerst werken aan jezelf

   We beloven niet dat het makkelijk wordt. Maar als jij echt graag wilt en je bent gemotiveerd om je problemen aan te pakken, dan weten wij zeker dat je kunt slagen. Wij hanteren hiervoor een bewezen succesvol stappenplan.

   Lichaam en geest sterker maken

   De mensen die bij ons binnen komen, hebben allemaal zo hun problemen. Verslaving, burn out, een geestelijke achterstand… Het maakt ons niet uit wat je verleden is. Het gaat om je toekomst. We bieden je daarom een speciaal traject aan om je te helpen werken aan je houding, je instelling en je ervaring. Daar zitten onderdelen in die je niet eerder bij een werkgever tegen kwam. Wedden?

   Geestelijke en lichamelijke kracht

   Ons Soci-Com Experience Traject duurt circa 10 tot 12 weken en kent verschillende bijzondere onderdelen. Zo moet je een ‘elevator pitch’ geven waarin je jezelf in 2 minuten presenteert en verkoopt aan een groep. Ook krijg je fysieke bokstraining, om te leren doseren, pareren en incasseren en ondertussen stevig in je schoenen te staan. In onze klas krijgt iedereen les, maar moet iedereen ook zelf minimaal één les voorbereiden en geven. Aanvullend zijn er workshops in onder meer Yoga, Voeding en Verslaving. En natuurlijk sollicitatietrainingen, want we zijn doelbewust bezig om jou klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

   11  69  32

   No bullshit

   De trainers en coaches van Soci-Com zijn supergemotiveerd en ontzettend aardig, maar wij willen alléén ons best doen voor mensen die er ook zelf 100% voor gaan. Er zijn dan ook strenge regels.

   Je komt altijd en je komt altijd op tijd.
   Je geeft je eventuele verslavingen op.

   Je doet continu ontzettend je best.

   Wij zijn eerlijk en recht door zee, en we verwachten datzelfde van onze kandidaten en collega’s. Alleen zo kunnen wij aan het einde van het traject ook onze klanten beloven dat ze een betrouwbare nieuwe medewerker in huis krijgen. Volgens het motto: Soci-Com werk(t) gegarandeerd!

   Meer weten en meedoen?

   Bekijk ons stappenplan. Of meld je nu aan voor een eerste kennismaking via het formulier rechts boven.