Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Waarom zou je als bedrijf werk uitbesteden aan Soci-Com?

  04/05/2018

  Werk uitbesteden kan op allerlei manieren. Niet alleen de kostenbesparing, maar ook het ontbreken van expertise en middelen zijn goede redenen om werk uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan personeelsadministratie, systeembeheer en belastingaangifte. Het voordeel is dat je dus niet hoeft te investeren in (om)scholing van je werknemers, geen extra personeel hoeft aan te nemen of dure software hoeft te installeren.

  Technische werkzaamheden uitbesteden

  Ook het uitbesteden van productieprocessen kan aantrekkelijk zijn. Zo kun je weer ruimte maken voor kernactiviteiten en besparen op personeelskosten. Bij Soci-Com zijn wij volledig ingericht op het produceren van producten van onze klanten. Van solderen van ledverlichting tot het in elkaar vouwen van doosjes. Van waterkoppelingen monteren tot het assembleren van mechanische ventilatie-units. De medewerkers van Soci-Com draaien nergens hun hand voor om.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Veel werkgevers in de technische sector maken al gebruik van de kracht van Soci-Com. Wij bieden niet alleen door ons getrainde arbeidskrachten, maar werken met klanten samen aan het opzetten van een professioneel productieteam. Bij ons in onze eigen productieruimten, of zelfs bij de klant in het bedrijf. Ons doel is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

  Soci-Com hanteert een aantrekkelijk tarief

  Bij Soci-Com zijn diverse doelgroepen werkzaam, waaronder mensen uit de doelgroep ‘beschut werken’, sw-ers (sociale werkvoorziening) en kandidaten participatiewet/bijstandsgerechtigden. De helft van het medewerkersbestand bestaat uit medewerkers die nu in vaste dienst zijn bij Soci-Com, maar eerder ook uit de ‘kaartenbak’ zijn geselecteerd en verworven. De andere helft rouleert, doet werkervaring op en wordt vervolgens begeleid naar een betaalde baan buiten Soci-Com. Op deze manier kunnen wij een aantrekkelijk uurtarief hanteren.

  Wederzijds vertrouwen

  Wij weten dat vertrouwen een grote rol speelt bij het laten overnemen van werkprocessen door een extern bedrijf. Je geeft de controle uit handen en kan een risico lopen. Wij starten daarom altijd met een korte testperiode en nemen de tijd om alles goed met je te bespreken. Een mooi voorbeeld is dat bij een van onze klanten, in de samenwerkingsperiode van de afgelopen tweeënhalf jaar, de leveringsbetrouwbaarheid van 67% gestegen is naar 95%.

  Meer weten?

  Bedrijven met een sociaal hart en maatschappelijke missie kunnen contact met Soci-Com opnemen. Misschien kunnen wij (een deel van) de productie uit handen nemen of geschikte medewerkers aanleveren. We gaan altijd graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten