Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag    De laatste fase is je definitieve plaatsing bij een externe werkgever. Of, als je dat wilt en kunt, een MBO 1 opleiding. Ook is het vaak mogelijk om een baan met een opleiding te combineren. Hoe dan ook ben je in deze fase officieel af van het stempel ‘Afstand tot de arbeidsmarkt’, want je hebt gewoon een baan!
    Start nu meteen via het formulier hierboven!

    Tot nu toe heb je vooral bij ons intern en met begeleiding gewerkt. Nu is het moment gekomen om in de praktijk bij een werkgever aan de slag te gaan. Een goede manier om eerst eens kennis te maken en de nodige vaardigheden op te doen is met een stage. Wij begeleiden je daarin, samen met een mentor bij de werkgever.

    Als je hebt bewezen dat je de routine van een baan aan kunt, gaan we verder in je investeren met opleiding en training. Je kunt allerlei diploma’s halen, zodat je steeds waardevoller wordt voor de arbeidsmarkt. Aan het einde van deze fase krijg je de beloning voor al je harde werk en je studie: een officieel diploma of certificaat als hard bewijs van jouw waarde voor een werkgever.

    Na je aanmelding via het formulier hierboven maken we een afspraak om samen te kijken wat jouw sterke punten zijn. Jij vertelt wat je wilt bereiken en overtuigt ons van je motivatie om er écht voor te gaan. In de eerste periode (één tot drie maanden) willen we vooral zien wat we aan je hebben. Je bewijst in de praktijk jouw motivatie en draait volgens een vast rooster mee in het team. Intussen behoud je gewoon je uitkering.