Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Soci-Com slaat aan het bloggen

  01/11/2016

  “Waarom zou je een blog beginnen?”, vraagt Elja Daae – blogexpert bekend van het boek Bloggen als een pro – zich af. Van verschillende actieve bloggers kreeg zij reacties die zij samen kon vatten tot: ‘de behoefte om te delen, de behoefte om zakelijk meer te gaan doen met online promotie, het delen van een passie’. Ook voor Soci-Com zijn dit redenen om te beginnen met bloggen. Daarnaast hebben wij ook de behoefte om bedrijven te informeren over ontwikkelingen in de branche en op het gebied van de participatiewet.

  Onze visie op actuele zaken
  We zijn bij Soci-Com met allerlei ontwikkelingen bezig en hebben te maken met een markt die continu in beweging is. Dit is niet voor iedereen begrijpelijk en/of goed bij te houden. Met een blog willen wij onze bijdrage leveren door actuele zaken aan te kaarten en onze visie hierop te delen. We hopen hiermee een conversatie op gang te helpen en mensen aan te zetten tot denken. Ook willen we je uitleggen hoe Soci-Com voor jou kan werken. En wist je bijvoorbeeld dat Soci-Com bestaat uit drie bedrijven in één? Onze blogs kunnen best eens kritisch zijn of iets gevoeligs aankaarten, maar ze zullen altijd oprecht zijn en hebben uiteindelijk altijd als doel om iets te verbeteren.

  Inspiratie en motivatie
  We hopen uiteraard mensen te inspireren met onze blogs, maar ook te motiveren om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het duurzaam plaatsen van doelgroep medewerkers blijft namelijk uiteindelijk ons doel.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten