Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag    Enza Zaden

    Bij Enza Zaden moesten zo’n 30.000 doosjes in elkaar gevouwen worden. Door de grote hoeveelheid lopende projecten hadden zij zelf de tijd en middelen niet om de klus uit te voeren. Normaal gesproken maken zij dan gebruik van scholieren, maar deze keer hebben zij gekeken welke mogelijkheden er nog meer zijn om dit uit te besteden. Na een afspraak tussen Martin Baas (Supervisor Warehouse & Receipt bij Enza Zaden) en Soci-Com kwamen ze gezamenlijk overeen dat dit een leuk project zou zijn voor Soci-Com.

    Martin Baas vertelt: “We hebben inmiddels kennisgemaakt met enkele medewerkers van Soci-Com en een rondleiding gekregen door het pand in Enkhuizen. Soci-Com heeft een professionele indruk bij ons achtergelaten en we zijn tevreden met het resultaat van de gevouwen doosjes.’’

    Over Enza

    Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf uit Enkhuizen dat groenterassen in meer dan 30 internationale en lokale gewassen ontwikkelt. De zaden produceert en verkoopt het bedrijf over de hele wereld. Het assortiment bestaat uit zo’n 1.200 groenterassen. Van paprika, tomaat, komkommer en sla tot bittergourd en bird’s eyes chillies. Enza Zaden investeert fors in innovatie met als resultaat dat het bedrijf jaarlijks 100 nieuwe groenterassen op de wereldmarkt introduceert.