Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Het verhaal van Michael

  19/02/2018

  Michael Renders: teamleider bij Soci-Com

  Michael raakte zijn baan in de bouw kwijt in de crisis. Thuiszitten had geen positieve invloed op zijn leven. Toen hij bij Soci-Com terecht kwam moest er eerst flink wat in zijn gedrag veranderen. Een cursus hielp hem hierbij en inmiddels is hij teamleider bij Soci-Com.

  De situatie vóór Soci-Com
  Michael was werkzaam in de bouw, maar kwam in 2008 door de crisis thuis te zitten. Vier jaar lang had hij geen werk en ging het niet zo goed met hem door zijn verslavingen. Desondanks gaf hij bij de gemeente aan dat hij graag wat wilde doen. De gemeente verwees hem door naar Soci-Com, waar hij eind 2013 is gestart. Hij was de eerste nieuwe medewerker na de doorstart van Soci-Com begin 2014.

  Toen kwam Michael bij Soci-Com terecht
  Michael startte met eenvoudige werkzaamheden, maar al snel bleek dat hij veel meer in zijn mars had. Hij groeide door in moeilijkere technische werkzaamheden en kreeg snel meer verantwoordelijkheden. Er moest alleen wel iets veranderen in het gedrag van Michael. Hij kon er niet goed mee om gaan als er iets mis ging. Hij volgde hiervoor een tweedaagse cursus Praktisch Leidinggeven op de Werkvloer, die hem totaal veranderd heeft.

  Toen Soci-Com de tweede vestiging in Edam opende is Michael meegegaan om de boel op te starten. Hij was hier als teamleider met name bezig voor Boon Edam. Inmiddels is hij terug verhuisd naar Enkhuizen. Door te werken bij Soci-Com heeft Michael een positievere kijk op het leven gekregen. Hij kan goed omgaan met allerlei typen mensen. Ook heeft hij meer ritme in zijn dagen en meer energie.

  De huidige situatie
  Michael is helemaal op zijn plek als teamleider bij Soci-Com, maar hij staat ook open voor andere uitdagingen. Als er een mooie kans op zijn pad komt, pakt hij die. Zolang hij zich maar bezig mag houden met uitdagende, technische werkzaamheden.

  Michael teamleider Soci-Com Edam

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten