Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Het verhaal van Jos

  01/10/2021

  Jos: assemblage medewerker bij Soci-Com

  Jos is 1,5 jaar terug als stagiair begonnen bij Soci-Com. Hij heeft lichamelijke klachten waardoor een stageplek zoeken lastig voor hem was. Jos is daarom via de praktijkschool bij Soci-Com terecht gekomen. Hij liep 2 tot 3 dagen stage in de week. Ondertussen heeft Jos een contract gekregen bij Soci-Com!

  De situatie vóór Soci-Com
  Door lichamelijk klachten was het voor Jos niet makkelijk om een stageplek te vinden. Gelukkig was Soci-Com bekend bij de praktijkschool van Jos. Hij is dan ook via zijn school bij Soci-Com terecht gekomen. Jos wist alleen niet zeker of het werk wel bij hem paste. Toch is hij met volle moed bij Soci-Com begonnen. En maar goed ook! Want ondertussen heeft Jos een contract.

  Toen kwam Jos bij Soci-Com terecht
  In februari 2020 is Jos begonnen als stagiair. Tijdens zijn 1,5 jaar stage bij Soci-Com leerde Jos van alles. Hij liep 2 tot 3 dagen stage in de week. Hierdoor heeft hij meer regelmaat gekregen. Ook het samenwerken met collega’s beviel hem goed. Dit merkte de medewerkers van Soci-Com natuurlijk ook. Hij leerde steeds meer over zichzelf en anderen. Jos begon zich echt te ontwikkelen. Hierdoor besloot Soci-Com hem na zijn stage een contract aan te bieden.

  De huidige situatie
  Jos werkt nu als assemblage medewerker met zes collega’s aan de lopende band. Daarnaast loopt Jos ook nog stage bij een ander bedrijf. Jos is blij met zijn baan bij Soci-Com, maar weet niet of hij dit voor altijd wil doen. Hij is nog erg op zoek naar zichzelf en zijn hobby’s. Het is natuurlijk ook lastig om uit te vinden wat je écht leuk vindt. Al helemaal als je net van school komt. Toch is Jos zeker niet ontevreden met zijn baan. De regelmaat, collega’s en structuur doen hem goed. En geld verdienen is natuurlijk ook niet verkeerd! Wat Jos het meeste heeft geleerd bij Soci-Com is dit: kom voor jezelf op! En stel vragen. Dingen vragen en voor jezelf opkomen zijn erg belangrijk.

  Tip van onze jobcoach Rob: Weet jij ook nog niet wat je wil? Ga dan meerdere dingen proberen! Ontdekken wat je nou echt leuk vindt, is lastig. Dus probeer daarom verschillende beroepen.

  Naam is vanwege privacyredenen aangepast.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten