Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Het verhaal van Grazina

  05/04/2022

  Grazina: productiemedewerker bij Soci-Com

  Door een ongeluk werd het voor Grazina lastig om een geschikte baan te vinden. Via Soci-Com heeft zij sinds juni 2021 weer een baan gevonden waar ze echt gelukkig van wordt. Voorlopig heeft ze dan ook zeker geen plannen om weg te gaan bij Soci-Com.

  De situatie vóór Soci-Com
  Grazina werkte bij een grote retailer. Hier werkte ze met veel plezier, totdat zij een ongeluk kreeg. Hierdoor was het voor haar niet meer goed mogelijk om de werkzaamheden bij dat bedrijf uit te voeren. “Ik vind werken erg leuk, dus ik vond het voor mezelf dan ook heel belangrijk om zo snel mogelijk weer aan de bak te kunnen,” vertelt Grazina. Na een periode van revalideren begon zij met een zoektocht naar een nieuwe baan, waarin zij alle werkzaamheden kon uitvoeren.

  Toen kwam Grazina bij Soci-Com terecht
  Gelukkig bood Soci-Com de oplossing voor de situatie waar Grazina zich op dat moment in bevond. Zij kwam in contact met jobcoach Rob Kooiman en zo begon het balletje langzaam te rollen. Vanaf juni 2021 startte Grazina bij Soci-Com met een stageperiode van drie maanden in de productiehal. Deze samenwerking beviel van beide kanten zo goed, dat Grazina na haar stageperiode een jaarcontract heeft gekregen.

  De huidige situatie
  Op dit moment zit Grazina midden in haar eerste jaarcontract. Grazina controleert de lopende band-werkzaamheden van haar collega’s. Hierdoor heeft ze veel, maar vooral gezellig contact met haar collega’s bij Soci-Com. Hier is zij erg gelukkig mee. “Ik geniet van het werken met alle collega’s hier en de band die ik met hen heb opgebouwd de afgelopen tijd,” zegt Grazina. Ook de inbreng van jobcoach Rob wilde ze graag nog even benoemen. “Ik waardeer de aandacht en tijd die Rob in ons stopt enorm. We kunnen dan ook altijd bij hem terecht als er iets is. Dit helpt mij enorm,” vertelt Grazina.

  Het toekomstbeeld dat Grazina voor zichzelf heeft geschetst is erg duidelijk. Als haar jaarcontract per september afloopt wil zij gewoon een nieuw contract verdienen. Omdat ze helemaal tevreden is met de huidige situatie, is dit haar voorlopige doel. Zolang Grazina met plezier en vol energie naar haar werk kan, is zij meer dan tevreden.

   

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten