Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Het verhaal van Diana

  03/12/2021

  Diana: productiemedewerker en begeleider bij Soci-Com

  In 2009 is Diana van Schotland naar Nederland geëmigreerd. Na haar baan bij een vleesfabriek en vrijwilligerswerk, kwam zij in 2017 bij Soci-Com terecht. Nu bevalt het haar bij Soci-Com zo goed dat ze niet meer weg wil!

  De situatie vóór Soci-Com
  Diana is in 2009 naar Nederland geëmigreerd. Haar eerste baan hier was als kok bij een vleesfabriek. Maar toen zij haar man leerde kennen en ging samenwonen, is ze gestopt. Ze moest te ver reizen naar haar werk. Diana heeft in de periode dat ze niet werkte zeker niet stilgezeten. Zo deed ze vrijwilligerswerk in een bejaardentehuis en zorgde ze voor haar zoontje. Ze had niet echt behoefte aan een baan, totdat ze via haar schoonzus hoorde van Soci-Com. Diana bezocht de website en het werk leek haar wel wat!

  Toen kwam Diana bij Soci-Com terecht
  De baan waar Diana in de eerste instantie voor solliciteerde op de Soci-Com website was voor kok. Ze ging in gesprek met de toenmalige jobcoach. Tijdens het gesprek kwam ze er achter dat ze dan weer ver zou moeten reizen. Dit wilde ze niet. De jobcoach stelde toen voor dat ze bij Soci-Com zelf kwam werken als productiemedewerker. Dit was in 2017. Diana werkt hier nu al 4 jaar met heel veel plezier.

  De huidige situatie
  Diana is ondertussen BHV’er (bedrijfshulpverlener) en heeft een communicatiecursus gedaan. Omgaan met mensen lag Diana altijd al goed, maar de cursus heeft haar wel geholpen. Ze moet als begeleider namelijk mensen aansturen. Door de cursus weet ze hoe ze moet reageren in bepaalde situaties. Ze staat open om te leren. Zo zou ze ook graag haar heftruckpapieren willen halen.

  Diana doet eigenlijk van alles bij Soci-Com. Ze is een echte all rounder. Zo helpt ze de leidinggevende met orders en is ze ook in de fabriek over al te vinden. Het sociale aspect van Soci-Com past goed bij Diana. Ze helpt collega’s graag en gaat vaak een praatje aan met ze aan als ze merkt dat er iets aan de hand is. “We doen het met zijn allen,” zegt Diana.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten