Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Wat doet Soci-Com nou precies?

  31/07/2017

  Dit is één van de meest gestelde vragen aan Soci-Com. Aanleiding voor ons om het nog eens een keer goed uit te leggen.

  Soci-Com is een gewoon productiebedrijf met een bijzondere missie. Bij ons werken mensen die om de een of andere reden moeite hadden om aan het werk te komen. Ze gaan aan de slag in één van onze productiebedrijven in Enkhuizen of Edam. We ondersteunen ze daarbij en na verloop van tijd stromen ze door naar een betaalde baan.

  Hoe doen we dat?
  De meeste mensen die bij Soci-Com komen hebben een uitkering. In ons productiebedrijf doen ze werkervaring op. Ze zetten onder andere waterkoppelingen in elkaar, solderen aan verlichting en monteren onze eigen soci.bike. Op die manier ontwikkelen ze zich tot volwaardige werknemers. We begeleiden hen daarnaast op vlak van budgetbeheer en voeding zodat ze weer de regie over hun eigen leven krijgen. Daarna helpen we ze met het doorstromen naar een betaalde baan.

  Soci-Com helpt mensen aan een betaalde baan
  Iedereen verdient een eerlijke kans op een baan. Medewerkers zijn bij ons óók welkom als ze niet zo gemakkelijk aan de bak komen. Ze hebben bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking of er zijn problemen met drugs, alcohol of een andere verslaving. Of ze hebben altijd goed verdiend, maar zijn op een zijspoor geraakt en nu ‘te oud’. Het maakt ons niet uit. Als iemand écht gemotiveerd is, helpen wij graag hun werkzame leven weer op de rit te krijgen.

  Soci-Com helpt bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Steeds meer werkgevers in de technische sector ontdekken de kracht van Soci-Com. Wij bieden niet alleen door ons getrainde arbeidskrachten, maar werken met klanten samen aan het opzetten van een professioneel productieteam. Bij ons in onze eigen productieruimten, of zelfs bij de klant in het bedrijf. Ons doel is om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

  Bedrijven met een sociaal hart en maatschappelijke missie kunnen contact met Soci-Com opnemen. Misschien kunnen wij (een deel van) de productie uit handen nemen of geschikte medewerkers aanleveren. We gaan altijd graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

  We hopen dat onze meest gestelde vraag zo beantwoord is. Als er toch nog vragen zijn, kun je contact met ons opnemen!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten