Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Column Sjaak Bakker: Daarom Soci-Com

  18/01/2022

  Voor mij is eerlijkheid een heel belangrijke kernwaarde. Doen wat je zegt, iedereen gelijk behandelen en open zijn. Zo heb ik altijd gewerkt en zal ik altijd blijven werken.

  Ik werk graag met mensen met een zogenaamd rugzakje. Ze brengen kleur aan het team. Bij al mijn personeel zorg ik er altijd voor dat ik dingen goed uitleg en met ze overleg. Daarnaast ben ik continu aanwezig op de werkvloer. Ik zie en weet daardoor alles. En iedereen kan alles tegen mij zeggen. Daarnaast vind ik het belangrijk om iedereen te belonen naar ratio van inzet en resultaat. Dit is volledig transparant voor iedereen en iedereen snapt dat. En uiteraard krijgt iedereen elke vrijdagmiddag een stuk zalm mee.

  Voorheen huurde ik wel eens mensen in via het uitzendbureau. Er was altijd wel wat en ik kreeg altijd andere mensen. Mijn partner werkte al met Soci-Com samen en adviseerde mij om eens met Peter Schouten te gaan praten. Dat voelde direct goed. Sinds 4 jaar werken er nu standaard drie mensen van Soci-Com bij mij. Een daarvan heb ik inmiddels zelf in dienst genomen.

  Bij Soci-Com is nooit gezeur. Ik weet waar ik aan toe ben. En als er wel iets is, wordt dat altijd opgelost. Een bijkomend voordeel is, is dat de mensen via Soci-Com subsidie krijgen en daardoor voor mij iets goedkoper zijn. Da’s een mooi extraatje.

  Lekker werken met een leuk team van blije mensen. Daar doe ik het voor. Werk moet voor iedereen leuk zijn, want je leeft maar een keer.

  Wil je van gedachten wisselen over sociaal ondernemen in combinatie met flexibele inzet van personeel? Neem dan contact op met de jobcoach van Soci-Com, Rob Kooiman via rob@soci-com.nl of 06-81518062.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten