Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Column Rob: Daarom Soci-Com

  08/02/2022

  Na 35 jaar in de media te hebben gewerkt raakte ik burn-out. Via het UWV kwam ik in contact met een jobcoach. Al snel zaten we op het spoor van coachen/trainen en vorig jaar oktober ben ik begonnen met de opleiding tot jobcoach.

  Ik ging stage lopen bij Soci-Com en leerde ontzettend veel. Onder andere dat sociaal ondernemen echt bestaat. Het is geweldig om te zien hoe mensen die een zetje in de rug nodig hebben hier een plek kunnen vinden of doorstromen naar een ander bedrijf. Na de stage en het behalen van mijn diploma kreeg ik een jaarcontract aangeboden bij Soci-Com. Ik help nu collega’s met het oplossen van problemen op het werk en privé, begeleidt nieuwe collega’s en ondersteun ze bij het doorstromen naar werk buiten Soci-Com.

  Bij Soci-Com bouwen we echt een band met je op. De mensen staan op nummer één. Geld verdienen komt daarna wel. We doen daarom ook aan open hiring. Als je wil werken, gaan wij samen zoeken naar wat bij je past. Het enige wat we van je vragen is dat je minimaal 24 uur in de week inzetbaar bent. Je hoeft niet direct 24 uur te komen werken, maar hier streven we wel naar toe. Des te sneller je aan de 24 uur zit, des te eerder je een contract krijgt.

  Soms gaat het uitstromen naar een ander bedrijf wat lastig. Ik ga dan met diegene in gesprek. Wat speelt er nog meer? Waarom wil of kun je niet? Bij Soci-Com helpen we voorbij de voordeur. Ik ben altijd bereikbaar voor begeleiding. Want ook als je buiten Soci-Com werkzaam bent, blijf je onderdeel van het team.

  Benieuwd wat Soci-Com voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze jobcoach Rob Kooiman via 06-81518062 of rob@soci-com.nl. We helpen je graag verder!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten