Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Column Brian: Daarom Soci-Com

  17/12/2021

  Mijn situatie was een puinhoop voor ik bij Soci-Com begon. Ik werkte als glazenwasser totdat ik een burn-out kreeg. De burn-out zorgde voor black-out verschijnselen waardoor ik mijn werk als glazenwasser niet meer kon uitoefenen. Mijn linkerbeen viel bijvoorbeeld uit en ik ben van een dak gevallen. De periode na mijn val bestond vooral uit revalideren en veel thuis zijn. Als alleenstaande vader van drie kinderen was dit een zware tijd. Mijn hobby’s hielden mij tot op een zekere hoogte bezig, maar na een tijdje was ik weer toe aan werk.

  Via het re-integratietraject van het UWV kwam ik voor een tweede spoortraject bij Over de Dam Advies terecht. Andrea van Dam zag een kans voor mij bij Soci-Com en bracht me in contact met jobcoach Rob. Soci-Com voelde meteen goed. Toch vond ik het productiewerk niet zo leuk. Rob stelde voor dat ik kennis ging maken bij zeilmakerij Van de Gruiter in Andijk. Dit werk past me stukken beter! Ik ben creatief met mijn handen bezig en eigenaar Kees van de Gruiter zorgt ervoor dat ik genoeg afwisselend werk doe.

  Ik werk nu met heel veel plezier 4 dagen per week in de zeilmakerij. Ik heb hier veel geleerd over het bewerken van zeilen. Zoals lassen, ringen slaan en hoeken maken. Maar ook weer onder de mensen zijn, bevalt me goed. Doordat het op mijn werk goed gaat, heb ik ook mijn hobby’s en vrijwilligerswerk weer opgepakt. Ik ben hobbyfotograaf voor een Halloweenfair en heb mijn eigen kostuum gemaakt voor de fair. Verder ben ik vanwege mijn aangepaste uren op tijd thuis voor de kinderen. Ook dit vind ik erg fijn. Doordat ik een stuk beter in mijn vel zit, ben ik ook een veel leukere vader!

  Je wordt bij Soci-Com niet zomaar in een hoekje gegooid. Ze houden contact met je of alles nog wel goed gaat. Het werk in de zeilmakerij bevalt me zo goed dat ik hier zeker nog niet weg wil!

  Benieuwd wat Soci-Com voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten