Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag



    Het verhaal van Ricardo

    22/07/2024

    Hoe ben je bij Soci-Com terechtgekomen?
    “Ik ben lang actief geweest in de bouw en toen ik als servicemonteur bij een rioolservice bedrijf werkte, kreeg ik een auto-ongeluk waarna ik in de ziektewet terechtkwam. Omdat mijn wereld in één keer werd ingeperkt, werd ik depressief. Dat heeft een aantal jaar geduurd. Het zag er niet naar uit dat ik in mijn oude vakgebied terug kon; er is geen regulier bedrijf dat mij wil hebben vanwege mijn slechte rug. Ik heb zelf Soci-Com gebeld en hoopte hier iets te kunnen doen. Ze kenden me niet, maar boden me toch een arbeidscontract voor een half jaar aan. Superblij was ik, echt bijzonder vond ik dat.”

    Hoe verloopt je carrière bij Soci-Com?
    “Ik begon bij de productieafdeling. Na een half jaar voelde ik me goed en dacht ik weer te kunnen beginnen in de bouw, maar dat liep toch anders. Ik ben weer teruggegaan naar Soci-Com en zei dat ik een grote fout had gemaakt. Tot mijn verbazing kreeg ik weer een kans. Nu werk ik als teamleider bij de elektro-afdeling. Ik heb veel klantcontact, maak de werkbeschrijvingen, maar zit ook veel op kantoor achter de computer. Dat ben ik niet gewend, maar ik pak de dingen snel op. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en vind dat je nooit bent uitgeleerd.”

    Wat maakt Soci-Com voor jou een fijne werkplek?
    “Je voelt aan alles dat iedereen hier een kans krijgt. Dat vind ik mooi. Ik werk met heel veel verschillende mensen. Geen dag is hetzelfde en ik heb leuke collega’s. Toch wel zeven, acht keer per dag loop ik langs de mensen in de hal en richt me op het geven van feedback. Dat zit in mijn karakter en gaat me makkelijk af. De organisatie ziet dat het leidinggeven mij goed afgaat. Ze zien hier dingen bij mij die niet meteen voor de hand liggen. Het doet me goed dat ze zoveel kwaliteiten in mij zien.”

     

    Ben jij ook op zoek naar een tweede kans? Neem gerust contact op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen!

     

    Laatste nieuws van Soci-com

    Bekijk alle nieuwsberichten