Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Open dag Soci-Com en SociBike groot succes!

  27/03/2023

  Nog nagenietend kunnen we concluderen dat de open dag bij Soci-Com en SociBike op vrijdag 24 maart 2023 een groot succes was! Bijna 160 bezoekers kwamen langs om de productielocaties van de twee bedrijven van dichtbij te bekijken.

  De sfeer zat er erg goed in en veel mensen waren positief verrast over wat ze aantroffen. Voor veel bezoekers was het de eerste keer dat ze kennismaakten met Soci-Com en/of SociBike. Bezoekers kregen de gelegenheid om het productieproces van dichtbij te bekijken en de medewerkers persoonlijk te ontmoeten. Er waren verschillende oefenplekken door het hele bedrijf waar jong en oud iets konden doen. Er konden producten in elkaar gezet worden en aan de elektrische bakfiets worden gesleuteld. Het was ook mogelijk om de bakfietsen te testen tijdens een proefrit en dit werd veelvuldig gedaan.

  De open dag was niet alleen een succes voor de bezoekers, maar ook voor de interne organisatie van de twee bedrijven. Het was een opsteker om te zien dat er zoveel belangstelling was voor het werk dat zij verrichten. Het was voor de medewerkers van Soci-Com en SociBike een geweldige ervaring om hun passie te delen met anderen en hun expertise te tonen.

  Kon je niet bij de open dag zijn, maar ben je wel benieuwd? Ook op andere momenten ben je van harte welkom om te komen kijken. Maak voor de zekerheid wel even een afspraak!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten