Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Open dag Soci-Com en SociBike: Maak kennis met twee unieke productiebedrijven!

  06/03/2023

  Op vrijdag 24 maart 2023 openen Soci-Com en SociBike de deuren van hun productielocaties voor alle collega’s, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Deze open dag biedt bezoekers de uitgelezen kans om de bedrijven van dichtbij te bekijken en te ontdekken hoe het productieproces eruitziet binnen een grote onderneming.

  Soci-Com is een sociale onderneming die zich inzet voor de samenleving door mensen die moeite hebben bij het vinden van betaald werk. Dit betreft veelal mensen die een burn-out gehad hebben, begeleid wonen of lange tijd werkloos zijn geweest. Dit technische productiebedrijf maakt van een halffabricaat een eindfabricaat voor Nederlandse bedrijven die hun productie graag dichtbij houden. Op dezelfde locatie is ook SociBike gevestigd. Hier worden premium elektrische bakfietsen geproduceerd.

  Kom binnenkijken en bouw een bakfiets!

  Vanaf 9.00 uur ben je welkom en ontvang je een looproute door het bedrijf. De medewerkers laten je graag persoonlijk zien hoe de werkzaamheden eruitzien en hoe de producten gemaakt worden. Tijdens de open dag zijn er in het hele bedrijf verschillende oefenplekken waar jong en oud iets kunnen doen. Zo kunnen bezoekers producten in elkaar zetten en aan de elektrische bakfiets van SociBike sleutelen. Ook is het mogelijk om de SociBike te testen tijdens een proefrit. Ben je overtuigd? Tijdens de open dag bieden we een aantrekkelijke korting!

  Natuurlijk sluiten we de dag af vanaf 15.00 uur in de kantine met een hapje en drankje. Een uitgelezen moment om kennis te maken met de medewerkers van Soci-Com en SociBike en de andere bezoekers.

  Praktische informatie open dag

  Adres:
  Voorland 5, Enkhuizen

  Datum & tijd:
  Vrijdag 24 maart 2023
  09.00 tot 16.00 uur

  Parkeren:
  Kom zoveel mogelijk op de fiets! Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op de parkeerplaatsen bij ons pand en als deze vol zijn op de weg rondom het pand.

   

   

  Let op: Tijdens de open dag worden er foto’s en/of video’s gemaakt voor promotionele doeleinden. Door deel te nemen aan de open dag geef je toestemming voor het gebruik van je afbeelding in onze marketingmaterialen, inclusief maar niet beperkt tot onze website, sociale media-accounts en drukwerk.

  Als je niet gefotografeerd of gefilmd wilt worden, kun je dit aangeven bij onze medewerkers ter plaatse. We zullen proberen rekening te houden met je wensen, maar we kunnen niet garanderen dat je niet per ongeluk op een foto of video terechtkomt.

  Houd er rekening mee dat we ons best doen om de privacy van alle deelnemers te respecteren en dat we geen persoonlijke informatie zullen delen zonder je uitdrukkelijke toestemming. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten