Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Mooie matches gemaakt tijdens Westfriese Beursvloer

  18/10/2022

  Het was eindelijk weer eens zo ver: een live Westfriese Beursvloer. Dit keer georganiseerd in het Van der Valk Hotel Hoorn en, met als eindstand 182 gemaakte matches, een zeer geslaagde editie. Tijdens de Westfriese Beursvloer matchen bedrijven en organisaties met elkaar die bijvoorbeeld materialen of middelen nodig hebben, expertise, helpende handen en klushanden voor een tegenprestatie. Er wordt tijdens de Beursvloer dus gehandeld met gesloten portemonnee!

  Als echte Westfriese social enterprises konden wij natuurlijk niet ontbreken op de Beursvloer. We maakten onder andere een match met Park de Woid in Lutjebroek om een pergola te helpen slopen in ruil voor een geheel verzorgde middag daar in het voorjaar. Ook maakten we een match met Toneelgroep Drommedaris uit Enkhuizen om kleding en kostuums bij Soci-Com te stallen. Deze match creëert voor de toneelvereniging weer een hoop ruimte.
  Peter Schouten met vrijwilligers van Park de Woid

  Voor soci.bike maakten we verschillende matches die met fietsen te maken hebben. De monteurs van soci.bike gaan binnenkort op pad om meerdere fietsen repareren. Zoals bij Kleinschalig Wonen Westwoud en in ruil voor een appeltaart. En gaan de monteurs een fietskar repareren van het Leger Des Heils, voor een warme maaltijd bereid door de vrijwilligers. Top matches toch?

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten