Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Spreker bij Innovatiefestival Noord-Holland

  24/10/2022

  Voor alle ondernemers, beleidsmakers en anderen die innovatie mogelijk maken, organiseert provincie Noord-Holland op donderdag 27 oktober 2022 het tweede Innovatiefestival. Als deelnemer aan het GO!-NH programma, zijn wij uitgenodigd om te spreken tijdens de deelsessie over duurzame groei in circulair en energie. We vertellen over onze ervaring met het ervoor zorgen dat niet alleen onze producten, maar ook de groei van ons bedrijf duurzaam verloopt. Deze sessie is van 10.30 tot 11.30 uur bij GO!-NH On Stage.

  Over het Innovatiefestival
  In de provincie Noord-Holland buitelen de innovatieve plannen en activiteiten over elkaar heen. Steeds meer mensen zien dat transitie naar een nieuwe economie noodzakelijk is. Als we naar een nieuwe economie willen, dan moet het snel, terwijl veel nog onzeker is. Dus hoe combineren we daadwerkelijk veranderen met onderzoeken, ondernemen en innovaties? En wat kunnen we allemaal nu al doen?

  Tijdens het Innovatiefestival komt alles wat betrekking heeft op innovatief ondernemerschap samen. Het programma strekt zich over de hele dag en aan het einde van de middag vindt het plenaire programma op het hoofdpodium plaats. Tijdens deze sessie staan de urgente, complexe en ingrijpende transitieopgaven centraal en gaan we het gesprek aan met ondernemers over hoe zij met hun duurzame innovaties het verschil (willen) maken.

  Wil je er ook bij zijn?
  Meld je dan nu nog aan!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten