Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Soci-Com MVO Proud Partner

  07/07/2016

  Donderdag 30 juni 2016 is Soci-Com MVO Proud Partner geworden. Onze collega Peter Schouten heeft de erkenning in ontvangst genomen tijdens de WerkSaam MVO netwerkborrel. Volgens het Proud Partnerschap onderneemt Soci-Com vanuit het hart en verder:

  • bestaat 5% van het personeelsbestand uit medewerkers met een arbeidshandicap of komende uit een uitkeringssituatie; of
  •  worden er verschillende diensten afgenomen van het regionale leerwerkbedrijf, zoals WerkSaam Westfriesland (denk bijvoorbeeld aan schoonmaak, catering, groenonderhoud, business post of reprowerkzaamheden); of
  • wordt er veel werk uitbesteed aan WerkSaam Westfriesland (denk bijvoorbeeld aan in-, om- of verpakkingswerkzaamheden).

  Als Proud Partner hebben wij het keurmerkschild ontvangen. Dit schil kunnen wij met een trots gevoel op een mooie plek op de balie plaatsen. Naast het ontvangen van dit mooie keurmerkschild mogen wij het MVO-logo ook opnemen in al uw commerciële uitingen. Ook voldoen wij als Proud Partner aan de regionale SROI eisen die gelden bij aanbestedingen. Op deze manier laten wij zien dat wij waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen! Wij hopen natuurlijk ook dat deze erkenning de instroom van mensen bij Soci-Com, met een afstand tot de arbeidsmarkt, verder gaat bevorderen!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten