Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Soci-Com aanwezig bij PET West-Friesland

  03/11/2017

  De wereld van techniek gaat over meer dan alleen schroevendraaiers. Tijdens het Promotie Evenement Techniek maakt de schooljeugd kennis met zeven verschillende werelden. Een leuke reis waarbij ontdekken en doen centraal staan in allerlei workshops.

  Tijdens het Promotie Evenement Techniek op 16 en 17 november in de tennishal van Sportcentrum De Weyver te Hoogwoud kunnen kinderen ontdekken en doen. Ze kunnen zich ook verwonderen en uitleven. En tegelijkertijd zien ze hoe techniek is ingebed in onze samenleving. Bij de stand van Soci-Com kunnen leerlingen een leuke opdracht doen.

  Inspiratie en enthousiasmering

  Leerlingen uit de hogere groepen van het basisonderwijs kunnen naar de eventlocatie komen en deelnemen aan doe-activiteiten op het gebied van techniek en wetenschap. Er is geen verplicht programma of circuit. Gelijktijdig is er voor leerkrachten enthousiasmering en inspiratie over techniek- en wetenschapsles in de klas.

  Een PET-event is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden uit de gemeenten, bedrijven, PO, VO en beroepsonderwijs in de omgeving. Komen dus!

  www.petevents.nl

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten