Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Het verhaal van Dirk

  27/01/2017

  Dirk Kaandorp: bedrijfsleider bij Soci-Com Enkhuizen

  Dirk is vanaf 2010 bedrijfsleider bij Soci-Com vestiging Enkhuizen. Soci-Com is in 2010 opgericht, dus dat betekent dat hij al vanaf het begin betrokken is. Hij is gestart vanuit een werkervaringsplek, maar verloor bijna zijn baan bij Soci-Com. Dankzij een cursus NLP en een interne training bij Soci-Com voert Dirk zijn werk bij Soci-Com momenteel met plezier uit.

  De situatie vóór Soci-Com

  In zijn jeugd werd Dirk gepest omdat hij klein was en grote oren had. Zijn leraren vertelde hem regelmatig dat hij niet goed genoeg was. Om te overleven schakelde hij zijn gevoelens uit. Hij leefde op de automatische piloot en dacht dat hij niemand nodig had.

  Zo kreeg hij een relatie met de moeder van zijn zoon en dochter. Hij raakt steeds verder van zichzelf en anderen vervreemd. Dirk werkte hard, maar zorgde er voor dat hij elke dag om 14.00 uur in zijn stamcafé zat. Dit kostte hem uiteindelijk zijn vriendin, familie en vrienden.

  Gelukkig kwam Dirk toen Netty – zijn huidige vriendin – tegen. Zij keek dwars door zijn problemen heen. Het ging beter met Dirk en hij begon een eigen bedrijf in de bouw. Helaas kwam toen de economische crisis en kreeg hij geldzorgen. Hij raakte hierdoor weer in zijn oude patroon.

  Toen kwam Dirk bij Soci-Com terecht

  In 2010 startte Dirk als bedrijfsleider bij Soci-Com. Hij nam zijn problemen mee en dat maakte hem geen leuke collega. Hij was bikkelhard voor iedereen, had veel stress en werd ‘de boeman’ genoemd. Bijna verloor hij zelfs zijn baan.

  Hij besloot om een cursus NLP te gaan doen. Hierbij leer je meer over gedrag en communicatie. Hij vond dit heel interessant, maar kon het niet goed toepassen in de praktijk. Door een interne training bij Soci-Com kwam Dirk bij zichzelf en leerde hij beter wie hij is en hoe hij met lastige situaties om kan gaan.

  De huidige situatie

  Door de begeleiding bij Soci-Com is Dirk socialer en zachter geworden en handelt hij meer vanuit zijn gevoel. Het contact met zijn ex en kinderen is sterk verbeterd. Bij Soci-Com is zijn bijnaam ‘de boeman’ voorgoed verdwenen en Dirk voert zijn werk als bedrijfsleider met plezier uit.

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten