Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Stagiair Tim Oppedijk zorgt voor online succes!

  19/12/2018

  Tim Oppedijk

  Aangenaam, mijn naam is Tim Oppedijk, 22 jaar en ik studeer marketing en communicatie MBO niveau 4 op het Horizon College te Hoorn. Sinds maandag 19 november loop ik mijn eindstage bij Soci-Com. Dit is mijn 2e stage periode bij Soci-Com. Omdat ik dit vooral een leerzame en gezellige stageplek vind heb ik hier nogmaals gesolliciteerd.

  Wat is soci.bike?

  De soci.bike wordt in elkaar gezet door mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het vinden van een betaalde baan. Deze kandidaten worden opgeleid tot fietsenmaker MBO niveau 1. Omdat Soci-Com ook een re-integratiebedrijf is, is dit voor deze doelgroep een mooie start om in de toekomst aan de slag te kunnen bij bijvoorbeeld een regionale fietsenmaker. De soci.bike is in mijn ogen de ultieme elektrische bakfiets met de juiste en beste eigenschappen. En hij ziet er ook nog eens prachtig uit! Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar www.soci.bike.

  Bezigheden bij soci.bike en Soci-Com

  Tijdens mijn stage houd ik mij bezig met marketing en internet marketing van soci.bike, met als doel om de online zichtbaarheid van deze elektrische bakfiets te verbeteren. Het zou mooi zijn als mijn onderzoek bijdraagt aan meer online conversie van soci.bike. Daarnaast houd ik me bezig met de social media van zowel Soci-Com en soci.bike. Eén van mijn opdrachten is het schrijven van dit bericht over mijn stage.

  Waarom Soci-Com?

  Soci-Com is een ambitieus bedrijf die zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze medewerkers krijgen een kans om zich te ontwikkelen en mogelijke een betaalde baan elders (buiten Soci-Com en soci.bike) te verkrijgen. Door mijn stage, kan ik een bijdrage leveren aan de bijzondere missie van dit mooie bedrijf. Omdat er in mijn persoonlijke leefomgeving ook mensen zijn, die een re-integratie traject doorlopen, weet ik uit eigen ervaring, wat dit kan betekenen voor iemand. Mijn eindstage rond ik af in april, en mijn opleiding rond ik af in juni 2019. Per 1 september start ik als alles goed verloopt op de Hogeschool InHolland te Alkmaar, met de opleiding Technische Bedrijfskunde.

  Ook stagelopen bij Soci-Com?

  Heb jij ook interesse in een stageplek bij Soci-Com? Soci-Com is vaak op zoek naar een stagiair(e). Via het formulier op de contactpagina kun je eenvoudig contact opnemen.

   

   

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten