Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraagsoci.bike

In de werkplaats van Soci-Com in Edam wordt onze elektrisch ondersteunde bakfiets soci.bike in elkaar gezet. Wij leiden hiermee onze werknemers op tot hoogwaardige e-bike specialisten.
Ga naar soci.bike

We stelden onszelf een simpele vraag: hoe zou de ultieme bakfiets er uit zien als we de gebruikers voorop zetten? Wat zijn hun gewoonten, zorgen en irritaties?

Zoals met alles maken details het verschil. Met bestaande bakfietsen bleken mensen geïrriteerd door lekke banden, onbetrouwbare verlichting en fietsbellen die lostrillen. Ze maakten zich zorgen over veiligheid. En ze vonden het fantastisch om files voorbij te rijden en meer tijd buiten door te brengen.

We hielden wat werkt en verbeterden wat niet werkt. We ontwikkelden op maat gemaakte wielbeschermers om vingers te redden, monteerden driepuntsgordels en belachelijk goede remmen. Dankzij ons kantelmechanisme is de soci.bike wendbaar én stabiel. Dankzij een vleugje Deutsche Gründlichkeit kun je elke dag rekenen op de elektrische trapondersteuning. De fietsverlichting en de bel een bijzondere eigenschap: ze doen het.

Nieuwsgierig? Bekijk de website en volg de Facebookpagina!

soci.bike ambassadeur Anouk en Laszlo