Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraagPartners / trainers

Veel standaard (re)integratieprogramma’s zijn onvoldoende geschikt voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je kunt wel leren solliciteren of tekstverwerken, maar dat schiet niet op als je geen eigenwaarde of discipline hebt, of als je worstelt met een verslaving of chronische schulden. Om die onderliggende problemen wél aan te pakken, biedt Soci-Com een paar heel bijzondere trainingen en workshops aan . Verzorgd door een paar heel bijzondere trainers…

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Boxie

Kunstenaar Boxie (Marco van Boxtel) uit Hoorn is bekend van het project ‘Samen de wereld een stukje mooier maken’. Bij Soci-Com daagt hij je uit om jezelf te tekenen op een van de kunstwerken die in de hal hangen. Heel veel mensen die bij ons werken of gewerkt hebben dit gedaan.

Boxie heeft een unieke beeldtaal ontwikkelt, die hij gebruikt als gereedschap om alle emoties en ervaringen die hij in het dagelijks leven ervaart een plaats te geven. Met deze manier van denken en doen vindt de kunstenaar veel weerklank bij kinderen. Zij begrijpen de wijze waarop Boxie zijn kunst maakt want zij zijn (net zoals Boxie) nog niet belast met emoties en ervaringen die bij volwassenen de creativiteit blokkeren.

Om de creativiteit bij onze nieuwe teamleden te stimuleren en zo hun eigenwaarde te versterken geeft Boxie ze alle ruimte om zichzelf uit te drukken. En doordat ze hun zelfportret op centraal geplaatste kunstwerken zetten, worden ze automatisch lid van de Soci-Com familie.

Zie ook de website www.sdwesmm.nl

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Cindy Godfriedt

Cindy, orthomoleculair therapeut uit Hoorn, is haar leven lang gefascineerd door de relatie tussen voeding en gezondheid. Zelf heeft zij in haar jeugd ervaren hoe voeding haar lichamelijke klachten positief heeft kunnen beïnvloeden. Hieruit is de behoefte ontstaan om meer verdieping te vinden. Zij heeft deze gevonden in de orthomoleculaire voedingsleer. Ze vindt het geweldig om handvatten aan te kunnen reiken en mensen te informeren, zodat ze zelf hun gezondheid in handen kunnen nemen.

Cindy geeft kookworkshops voor mensen met lichamelijke klachten zoals overgewicht en diabetes, darmklachten en klachten aan het brein. Tevens geeft zij individuele voedingsadviezen. Cindy is heel enthousiast haar kennis te mogen delen bij Soci-Com en zo de kandidaten bewust te maken van voeding in relatie tot hun gezondheid.

Zie ook de website www.gezondergelukkig.nl

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Monique Deen

Monique, financieel coach uit Wervershoof, heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële sector. Door de digitale ontwikkelingen van de laatste jaren verwachten financiële instellingen, maar ook allerlei bedrijven dat mensen zelf via de computer al hun zaken regelen. Maar er zijn genoeg mensen, met name ouderen, die niet precies weten hoe dat moet. Of die geen mensen in hun directe omgeving hebben die hun daarbij kunnen helpen.

Monique heeft daarom Senioren Administratie opgericht en ondersteunt mensen (jong en oud) op een persoonlijke en professionele wijze bij het ordenen van hun administratie en het krijgen van inzicht en overzicht in hun financiën. Op deze manier zorgt zij voor rust en overzicht. Het is vooral het persoonlijk contact wat haar aanspreekt en daarin wil ze zich ook onderscheiden. Niet alleen zorgen dat alle cijfers kloppen, maar ook een luisterend oor bieden en de tijd nemen voor de klant.

Bij Soci-Com geeft zij de workshop ‘grip op geld’, met als doel de deelnemers overzicht en inzicht te geven in hun geldzaken. Ze laat zien wat het oplevert als hun financiële administratie en geldzaken op orde zijn. Zo kunnen in de toekomst problemen voorkomen worden.

Kijk ook op: www.seniorenadministratie.nl

Waarom Soci-Com

Omdat wij geloven dat iedereen van toegevoegde waarde kan zijn op de arbeidsmarkt.
En wij kunnen bijdragen aan een gelukkiger mens, een betere maatschappij en een succesvollere organisatie.

Ontdek waarom Soci-com werkt