Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraagFiets mee met soci.bike naar Berlijn

20/03/2018

In het weekend van 14 en 15 april is soci.bike bakfiets te vinden op het International Cargo Bike Festival in Berlijn. Het Festival vindt plaats op het terrein van het voormalige vliegveld Tempelhof en is dit jaar onderdeel van het grote fietsevenement VELOBerlin.

Bakfietsen uitproberen
Het International Cargo Bike Festival is een markt en tentoonstelling waar bezoekers, gebruikers, ontwerpers, fabrikanten, doe-het-zelf-bouwers en verkopers van bak- en transportfietsen elkaar ontmoeten en inspireren. Er zijn uiteenlopende culturele optredens en creatieve activiteiten en lekker eten en drinken. Dit is dé kans om vele tientallen soorten bakfietsen uit binnen- en buitenland uit te proberen.

Unieke fietstocht naar Berlijn
Vanuit Nijmegen, voorheen de hostingcity van het International Cargo Bike Festival én European Green Capital van 2018, is het idee ontstaan om met soci.bike naar het International Cargo Bike Festival te fietsen. Een Nijmeegse delegatie brengt hiermee het cargo bike-gevoel en de Green Capital-waarden naar Berlijn. Er is inmiddels een route met mooie etappes uitgestippeld. Iedereen die interesse heeft om mee te fietsen is welkom om aan te haken. De fietstocht gaat zondag 8 april van start.

Fiets ook mee!
Individuen, partijen, instellingen of bedrijven die deze unieke fietstocht willen beleven kunnen zich aanmelden via info@soci.bike. Soci.bike brengt de geïnteresseerden bij elkaar om samen deze mooie fietstocht te maken. Overnachtingen, catering en vervoer dient men zelf te regelen.

Fiets mee

Laatste nieuws van Soci-com

Bekijk alle nieuwsberichten