Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag  Column Malcolm: Daarom Soci-Com

  09/05/2022

  Voor de zomervakantie van 2021 had ik nog nooit van Soci-Com gehoord. Ik liep stage bij supermarkt Deen, maar daar hadden ze geen vaste plek voor me. In die tijd was ik vaak ziek omdat ik de ziekte van Pfeiffer heb gehad. Ik vond het altijd erg vervelend als ik me moest ziekmelden. Ook op school heb ik niet echt een fijne tijd gehad. Ik werd gepest en uitspraken van sommige leraren hielpen niet mee aan mijn zelfvertrouwen. Op een andere school ging het gelukkig beter.

  Via Werksaam hoorde ik voor het eerst over Soci-Com. Ik kan heel goed aanvoelen of een plek goed of slecht is, en bij Soci-Com had ik meteen een goed gevoel. Voor de zomervakantie heb ik in de productiehal gewerkt. Na de vakantie vroeg jobcoach Rob Kooiman of ik bij soci.bike zou willen werken. Dit is Soci-Coms eigen bakfiets die ook in de productiehal in Enkhuizen wordt gemonteerd.

  Ik volg daar nu het traject ‘Praktijkverklaring’. Dit houdt in dat ik geen theorie hoef te doen en dus niet naar school hoef. Ik doe ervaring op in de praktijk en krijg hiervoor een praktijkverklaring. Ik kon eigenlijk al direct goed de spaken in het wiel zetten. En als je iets goed kan, geeft je dat ook meteen zelfvertrouwen.

  Ik heb heel veel geleerd over fietsen bij soci.bike. Ik plak nu ook gewoon mijn eigen banden! Daarnaast kan ik me zich beter openstellen naar andere mensen. Dit komt door de fijne mensen en goede sfeer bij Soci-Com. Ik vind het ook erg leuk dat er naar mij wordt geluisterd. Als ik denk dat de bakfiets efficiënter in elkaar kan worden gezet, geef ik dat aan. Er wordt dan echt gekeken of ik gelijk heb. We doen nu zelfs iets op de manier die ik had voorgesteld!

  Benieuwd wat Soci-Com voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

  Laatste nieuws van Soci-com

  Bekijk alle nieuwsberichten