Soci-Com Soci-Com
?
Stel een vraag

Onze medewerkers

Onze medewerkers houden zich bezig met de verdere bedrijfsvoering van Soci-Com, zoals de administratie, het personeelsbeleid en bedrijfsleiding. Maar ook marketing en het uitzenden van kandidaten. Het zijn stuk voor stuk mensen die het fijn vinden om met andere mensen te werken en volledig achter het gedachtengoed van Soci-Com staan.

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Alida de Vries

In 2011 is Alida bij Soci-Com gestart om de toenmalig eigenaar Coen te ondersteunen. Momenteel houdt ze zich bezig met de personeelsadministratie en facilitaire zaken. Hiervoor heeft zij onder andere bij Opmaat en KPMG gewerkt. Alida werkt graag bij Soci-Com vanwege het contact met de mensen en omdat ze zo bij kan dragen aan het voorzetten van de filosofie van Coen.

“Geniet van wat je hebt en blijf altijd positief”

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

George van Velthoven

Sinds december 2016 versterkt George ons team als accountmanager/relatiebeheerder. Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van nieuwe opdrachtgevers en het onderhouden van huidige relaties. Hiervoor was George eigenaar van een soortgelijk bedrijf. Bij Soci-Com vindt hij de betrokkenheid van directie tot aan de medewerkers op de vloer met en voor elkaar heel waardevol.

“Onderling respect op de werkvloer en respect voor onze klanten/relaties zijn een basisvoorwaarde”

Andrea 3

Andrea van Dam

In juli 2017 is Andrea gestart als intercedent voor het eigen uitzendbureau van Soci-Com. Ze plaatst kandidaten bij bedrijven buiten Soci-Com en bemiddelt werkzoekenden naar mooie jobs. Sinds 2005 is Andrea werkzaam in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Het spreekt Andrea enorm aan dat iedereen bij Soci-Com een kans krijgt om intern te starten en vervolgens de stap kan zetten naar een bedrijf buiten Soci-Com.

"Gewoon dóen!"

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Jan Beer

Sinds juli 2014 is Jan mede-bedrijfsleider van de afdeling mechanische en elektrische assemblage en productontwikkeling. Jan heeft werktuigbouwkunde gestudeerd en gewerkt in de productontwikkeling, projectbegeleiding en kwaliteit beheer. Hij vindt het bijzonder dat mensen die willen, een tweede kans krijgen om een nieuw begin te maken bij Soci-Com.

“Soci-Com: het begin van een nieuwe kans!”

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Sharmayne Ligthart

Sharmayne houdt zich bezig met het personeel en administratie. Na haar opleidingen SPW en SPH is zij in verschillende ziekenhuizen aan de slag gegaan als pedagogisch medewerker (nu nog steeds als oproepkracht) en sinds februari 2015 werkt zij ook voor Soci-Com. Sharmayne vindt de doelgroep heel interessant en vindt het geweldig dat Soci-Com zich voor deze groep inzet.

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Dirk Kaandorp

Dirk is sinds begin 2010 bedrijfsleider/projectleider bij Soci-Com. Voor hij bij Soci-Com kwam werken had hij zijn eigen bedrijf in de bouw. Bij Soci-Com geniet Dirk het meest van de omgang met mensen. Dit is namelijk heel divers.

“Afstand nemen van wat je denkt wat anderen van je verwachten, brengt je dichter bij jezelf” - Ingspire.nl

duurzaam, sociaal, verantwoord, maatschappelijk, eerlijk, assemblage, enkhuizen, edam, amsterdam

Annemieke Hageman

Sinds juni 2016 verzorgt Annemieke de marketing bij Soci-Com. Annemieke is sinds oktober 2013 zelfstandig ondernemer en laat zich inhuren door bedrijven voor marketingadvies en –ondersteuning. Ze vindt Soci-Com een dynamisch en open bedrijf waar zij graag deel van uitmaakt.

“Do more of what makes you happy”

Eelco

Eelco Stadman

Sinds begin januari 2018 is Eelco teamleider en bedrijfsleider in opleiding bij Soci-Com. Hiervoor heeft hij 18 jaar een drukkerij gehad in Andijk en is hij teamleider geweest bij Hessing in Zwaagdijk. Eelco vindt het coachen en begeleiden van de medewerkers het leukste om te doen bij Soci-Com.

"Van elke glimlach die je geeft, krijg je er vijf terug"

Sietze Louwrink

Sietze Louwrink

Ingrid

Ingrid de Vries

Ingrid ondersteunt sinds december 2017 de financiële administratie van Soci-Com. Hiervoor heeft zij bij verschillende andere bedrijven als administrateur gewerkt. Het concept van Soci-Com was voor Ingrid de reden om te solliciteren bij Soci-Com.

"Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder"

Merlin

Merlin Swart

Sinds december 2017 loopt Merlin stage bij het uitzendbureau Soci-Com Talent. Ze is bezig met omscholing en heeft bij Soci-Com de kans gekregen zichzelf te ontwikkelen in dit vakgebied. Naast de stage werkt Merlin als doktersassistente. De missie van Soci-Com spreekt Merlin aan; iedereen verdient het om een kans te krijgen en zij is blij hierbij te kunnen helpen.

"Believe in yourself and you’re halfway there"

Waarom Soci-Com

Wij geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier van toegevoegde waarde kan zijn op de arbeidsmarkt.  Door talenten te begeleiden naar een baan die bij ze past, werken wij aan een betere maatschappij en succesvolle organisaties. Maar vooral aan gelukkigere mensen.

Ontdek waarom Soci-Com werkt